Om oss

 

Försäljning och marknadsandelar kan köpas med låga priser, nöjda kunder kan bara förtjänas.

 

Jag har jobbat som marknads- och försäljningsansvarig för Swarovski optik under 23 år, samt även ansvarat för försäljningen av andra varumärken såsom: Pentax Sportoptics, Steiner och Opticron. Jag har även utvecklat Kinaproducerade kikare, kikarsikten och digiscopingsystemet  DA-1 under namnet Focus i många år.

Mot slutet av min anställning på Focus, kom jag till insikt att de traditionellt kända varumärkena allt mer jagade volymer för att hålla försäljningen uppe, än att ge kunderna bra optik och bästa service. Förr betydde ett ”känt” varumärke en trygghet för konsumenten, både i prestanda och i service, vilket idag inte alltid överensstämmer med sanningen.

Jag har alltid haft som policy att sälja det som jag kan stå för, och för att på så sätt få nöjda kunder. Detta är speciellt viktigt då vi träffar våra kunder på mässor och hos våra noga utvalda återförsäljare.

Det känns därför bra att kunna erbjuda er konsumenter KITE OPTICS.

Vi lämnar mellan 5 till 30 års garanti och inte minst ett mycket generöst serviceprogram om olyckan skulle vara framme för skador som inte omfattas av garantin.

Kite Optics sätter hela tiden optisk kvalité i fokus, vilken gör att Ni som kund ska kunna se skillnad mellan de olika modellerna, just den optiska skillnaden går som en röd tråd genom hela KITE´s sortiment. Det gör att Ni kan välja modell och kvalité efter era behov, och på så sätt få en mycket prisvärd produkt och vi får en nöjd kund. 

KITE Optics är ett  Belgiskt familjeföretag som utvecklar och designar kikare samt  teleskop, nu sist  också kikarsikten. Historien börjar med att fågelskådaren och optikern Georges de Putter  redan  1984 började med  ta  fram beredskapsväskor till  tubkikare. Han importerade  samtidigt kikare och  tubkikare  från Japan som  såldes i  familjens verksamhet. Efterhand kom  insikten till att befintliga modeller gick att förbättra  och  utvecklas för  att  passa fågelskådare. 1993 togs  steget  att  bilda bolaget KITE Optics, sedan dess  har  vi fått en serie produkter  från  999 - 25000 kr  som  alla är  prisvärda i sitt  segment. Ett expempel på en  vanlig kommentar  från  kunder  som  provar  våra  kikare är. "Den här var ju  bra! , vad  kostar den? -inte  mer!" Titta gärna  på  de  omdömen vi  får från  våra kunder innan du  gör  ditt  val.

Varmt  välkomna  till våra återförsäljare eller  besök oss  på  de  olika mässor vi ställer ut på.

Håkan Lindström

KIKAB