Hem » Kikare » Kite - » Bonelli 2,0 » KIkare Bonelli 2,0 8x42

KIkare Bonelli 2,0 8x42

1 2 3 4 5
(3.4/5) Baserat på 15 betyg.
11 999,00 :-

Omdöme

Kommentarer

"Efter att i många år haft en Swarovski bytte jag för drygt ett år sedan till en Bonelli 8X42. Är mycket nöjd med den, den är väl så bra som min gamla kikare. Ljusstyrkan är bra vilket uppskattas mest i olika former av gråväder. Den är till sin fördel i motljus. Närgränsen är mycket bra. Fokuseringen av skärpa är både smidig och precis. Fungerar även bra med handskar. Det toppas med 30 års garanti samt suverän service av Håkan. Bonelli är toppkvalite' till rimligt pris!! /Björn "
skrivet av Björn Erixon
"Hemkommen från naturresa i Brasilien. Med på resan en nyinköpt kikare Bonelli 2.0 8x42. Vilken upplevelse! Tänk att kunna titta på djur och fåglar i motljus. Mycket bra ljusstyrka vilket var en fördel vid mulet väder och skymning. Rätt färgåtergivning även i motljus. 3 inställningar för ögonavstånd, inga problem med att ställa in avstånd trots att jag bär glasögon. Lätt att fokusera. Bra ergonomi. På denna resan upptäckte jag hur mycket mer man får ut av resan med en bra kikare. Enda nackdelen: att jag inte har investerat i en ordentlig kikare tidigare. Stort tack till Håkan Lindström, KikAB, för trevligt bemötande och utmärkt service. "
skrivet av Lisbeth Sjöström
"Skaffade Bonellin inför senaste resan och jag kan bara konstatera att jag är helnöjd. Bra optik och suverän i motljus, väldigt lätt men ändå precis fokusering. Givetvis tyngre än min gamla 10x20, men det kompenseras mer än väl av bildkvaliteten. Varför uppgraderade jag inte tidigare?"
skrivet av Thomas Karlén
"Hej Håkan! Nu är vi hemma igen från en fantastisk resa! Jag vill bara säga att vi är supernöjda med båda kikarna och det gav verkligen resan ett mervärde, dels att ha varsin och att de var så bra! Gav helt nya dimensioner på både djur och natur! Hälsningar Anna-Lena"
skrivet av Anna-Lena Allert
"Har nu andvänt kite bonelli 2:0 i flera år i mitt yrke som yrkesjägare/viltvårdare och andvänder den stort sett varje dag . Har tidigare haft dom "stora " märkena som är betydligt dyrare och måste säga att bonellin står sig otroligt bra i jämförelse. Är jättenöjd och jag kommer att fortsätta andvända den. Ser fram mot nya modeller i framtiden."
skrivet av Jörgen Croona
"En väldigt bra kikare till ett extremt bra pris, så skulle jag vilja sammanfatta denna kikare. Den håller sig i samma nivå som de dyrare märkena, dels optiskt, men även ergonomiskt och med en väldigt bra ljusstyrka. Detta är såklart en stor fördel när man använder den i lite dunklare väder. Dessutom har den en väldigt bra närgräns, och om du bor lite längre norrut i landet, kan jag nämna att kikaren fungerar väldigt bra i kyla. Detta kunde konstaterats efter att ha använt den i trettio minusgrader helt utan att den immade igen. Om man ska nämna något som kan förbättras, så är det att kikaren ibland upplevs lite tung. Detta löser man dock enkelt med en kikarsele."
skrivet av Mikaela Kähäri
"Handjagare i toppklass till ett bra pris. Som aktiv fågelskådare i drygt tjugo år är kraven högt ställda och Bonellin har inte gjort mig besviken. Perfekt bild, snabb fokusering och pålitlig i alla väder. Grym närgräns dessutom."
skrivet av Tobias Berger
"Kite Bonelli 2.0 8X42 skulle jag kunna sammanfatta med två ord - kvalité och pris. Efter att ha skådat fåglar i snart 40 år har kikarna bytts ut med jämna mellanrum i och med ändrad ambition- och kunskapsnivå. Att Kite levererar går från klarhet till klarhet. Vad jag vill ha i en kikare är skärpa som levererar, krispig med rätt färgåtergivning och som fungerar även om ljuset avtar. En överraskning med Bonelli 2.0 är att även i motljus så är den utmärkt. Jag vågar nästan påstå att den är bättre i det fallet än andra märkeskikare! När jag under åren har tittat på andra märken för eventuellt inköp så är det priset som avskräckt. Så när jag äntligen hittat min "drömkikare" så blev jag fantastiskt överraskad av priset! Faktiskt mindre än hälften så dyr än andra märken. Jag trodde knappt att det var möjligt, härligt! Som grädde på moset fick jag otroligt bra garanti, 30 år. Och dessutom så levererar Kikab och Håkan bra service och trevligt bemötande."
skrivet av Susanne Stilling
""Har nu haft Bonelli II i drygt ett år och är helnöjd. Hög kvalitet som klart svarar upp emot de krav man har som hårdskådare. Absolut ett prisvärt alternativ till övriga betydligt dyrare kikare i den högsta serien. Måste även lyfta fram lynx modellen. Köpte en sådan till hustrun som älskar den. Mycket bra alternativ för den som vill ha en bra allroundkikare utan att tömma plånboken." GOD JUL! "
skrivet av Jukka Väyrynen, Malmköping


Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!