Hem » Kikare » Friluftsliv » Mellan » Kikare Lynx HD 10x30

Kikare Lynx HD 10x30

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
5 299,00 :-

Omdöme

Kommentarer

"Mycket nöjd med lynx HD 10*30. Liten och lätt att ta med på resor till skillnad mot kikare jag haft innan. Perfekt storlek för att ha den i jackfickan. Ser mycket bra med den,har inget negativt att säga. "
skrivet av Henrik Lindh
"Mycket lätt,liten,bekväm i handen. bra skärpa- kanske lite dåligt skärpedjup. Ögonmusslorna åker in väl lätt- lite irriterande."
skrivet av Bengt Sjöman
"Hej, jag är jättenöjd. Den har fungerat bra. Den är lagom stor - inte tung att ta med, men ändå inte så liten att den försvinner bland alla småprylar som jag har svårt att hålla reda på ... Optiken fungerar fortsatt bra och det är inget glapp och sladder som jag råkat ut för med andra kända märken! "
skrivet av Thomas Holmberg
"Lynx HD 10x30 Otrolig skarp och lättjobbad, valde den för att ha en lätt kikare i kameraväskan och fann i denna en fantstisk kikare så gått som likvärdig med betydlig tyngre och dyrare kikare Ett litet problem har jag i att Ögonmusslan som är omstälningsbar mellan glasögon och utan, åker in lite väl lätt och blir liten irritation. Har hårdtestat den under tre veckor i Afrika, har ännu inte sett lo i den men däremot Leopard och lejon Tålig och fin kikare märker den ej när den ligger i fickan!"
skrivet av Mikael RoosWDe5w
Kod från Captcha-bild:

Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!