Hem » Kikare » Kikare Kite Petrel 8x32

Kikare Kite Petrel 8x32

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
4 299,00 :-

Omdöme

Kommentarer

"Trevlig och bra kikare som fungerar bra både med och utan glasögon. Bra skärpa och relativt ljusstark. Har den med när jag paddlar kajak hängande runt halsen utan att behöva vara rädd för vattenpåverkan, kan dock kännas något tung."
skrivet av Carl-Henrik Annefors
"Håller med de andra ägarna av denna kikare. Den är lättanvänd, smidig och lätt. Jag använde den senast igår under en tidig vårvandring och de små prickarna på sjön blev plötsligt ett par sångsvanar som vilade ute på isen.. Enkelt att visa även för sambon som fick låna kikaren. Jag är mycket nöjd med mitt köp. "
skrivet av Gustav Lindqvist
"Är mycket nöjd. F.a det behändiga formatet och att både min fru (som har glasögon) och jag själv kan turas om att använda den. Mycket praktiskt när vi är ute på promenader i falsterbo,"
skrivet av Bo-christer Lundquist
"Jag är mycket nöjd med denna kikare! Fantastisk skärpa och smidig att ta med både på korta och långa vandringar."
skrivet av Maria Fagerberg
"Väldigt nöjd med min Petrel. Många av mina gäster häpnar över kvalitén, när de lånar min kikare, för att studera djuren i detalj. "
skrivet av Adrian Nordenborg, Äventyrsguide
"Trevlig liten kikare! Köptes till min sambo, men har snabbt blivit en favorit i hela familjen."
skrivet av Anders Karlsson
"Den här kikaren passar oss perfekt vi tittar mycket på fåglarna i vårt fritidshus"
skrivet av Ulla Andersson
"Alltid redo! Med min Kite Petrel 8 x 32 känner jag mig alltid redo! Den är liten och smidig och jag har med den överallt, alltid. Kikarens briljans och skärpa gör fågelupplevelserna till något alldeles extra och den fantastiska närgränsen har även gjort det möjligt för mig att komma de fascinerande insekterna inpå livet. "
skrivet av P-G Bentz, Falsterbo Fågelstation
"Jag är hel nöjd med min lilla och lätta kikare, alltid redo och inställd för mina ögon. Smidig att ha med sej och väger inte så mycket hängande från nacken. Fick åtnjuta en rosenfink, länge och väl, på Gotland i somras. Men självklart många andra både fåglar och djur. "
skrivet av Carina Patteet


Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!