Hem » Kikare » Tillbehör » Ryggsäck Genesis Denali

Ryggsäck Genesis Denali

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
1 175,00 :-

Genesis Denali är en flexibel ryggsäck utformad speciellt för både vandring och fotografering. Ryggsäcken kombinerar funktionaliteten hos en professionell fotoryggsäck med fördelarna från en välutrustad vandringsryggsäck. I nedre delen hittar man kameradelen som rymmer en systemkamera med objektiv (tex. 70-300, 100 macro och 50mm/1.4) Två dedikerade hållare för stativ (den ena ligger på sidan av ryggsäcken, den andra är på botten), sele för gåstavar och ishacka, regnskydd finns i ett fack under ryggsäcken.

Det finns även ett fack för en 15,6" bärbar dator som alternativt kan användas som hållare för ett vätskesystem, utgång för slang finns med. Både axelband och midjebältet har ett luftigt mesh tyg mot kroppen som både ventilerar och skapar komfort.

Modulär
Hela kamerainsatsen går enkellt att plocka ur ryggsäcken så man kan optimera ryggsäcken för bara vandring vid behov. Vill man hellre använda den i mer urbana miljöer så kan man även plocka bort hela bärsystemet med midjebälte och den ventilerande ryggplattan då blir den som en vanlig ryggsäck.

Air Flow System
Denali har flera fack för små tillbehör som laddare och extra batterier mm. samt en speciell hållare i luckan in till kameran för minneskort och fotofilter. Denali är väldigt bekväm att bära tack vare midjebältet som går att spänna från två håll, midjebältet har även fickor för förvaring av mobil, nycklar och annat som man lätt vill komma åt. Ett avlastande bröstband samt ett Air Flow System som bidrar till att ventilera mellan ryggsäcken och ryggen gör Genesis Denali till en optimal vandringsryggsäck.

 

Tekniska data

Storlek insida (kamerafack): 21 x 28 x 20 cm
Storlek utsida: 31 x 27 x 51 cm
Vikt: 1,4 kg totalt (Kamerainsatsen väger 240g och bärsystemet 490g)
Kapacitet: 40L
Max bärvikt: 20kg

Omdöme

Omdöme (0)

Lägg omdöme

Lämna ett omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!