Hem » Fågelskådnings paket » Tubkikarpaket SP82 ED

Tubkikarpaket SP82 ED

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
19 999,00 :-

Med SP-82 ED tubkikarpaket får du ett komplett paket med en bra tub och ett okular 25-50x som ger en klar och naturtrogen bild. Det stora synfältet på på vidvinkelzoomen 25-50x ger dig en god överblick när du tittar på fågelsträck.ED linsen reducerar den akromatiska aberrationen vilket ger en korrekt återgiven bild under  alla ljusförhållanden.

Det medföljande kolfiberstativet är stabilt och det fjädrande videohuvudet med balansskena ger en mjuk och följsam panorering. 

Tubkikaren är väl skyddad av beredskapsväskan av neopren. Du får också med SCOPAC som ger dig en oöverträffad komfort med att bära tuben med båda händerna fria för handkikaren. Givetvis är tubkikaren vattentät och gasfylld och 30 års garanti.SP82 ED omfattas av KITE's generösa serviceprogram om något händer som inte omfattas av garantin. KITE SP 82 ED ger dig som extra bonus en möjlighet att komplettera med okular från Swarovskis ATS/ATM/AT serie.

SP-82ED är ett mycket bra val för den som vill börja med fågelskådning eller som söker en bra utsiktskikare på terassen. SP-82 ED tubpaket är ett utmärkt bra val för den som söker en "allround" kikare.

Paket innehåller: Tub SP82, Okular 25-50,Kolfiberstativ CCM324, Beredskapsväska SKUA, SCOPAC bärsele. Pris lösa  delar. 22.595,00kr 

Omdöme
ApTQ
Kod från Captcha-bild:

Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!