Hem » Fågelskådnings paket » Tubkikarpaket SP82
  • SP 82
  • Scopac
  • Kolfiberstaiv
  • Beredskapsväska SKUA

Tubkikarpaket SP82

1 2 3 4 5
(4.3/5) Baserat på 3 betyg.
14 999,00 :-

Med SP-82 tubkikarpaket  får du ett komplett paket med en bra tub och ett okular 25-50x som ger  en klar och  naturtrogen  bild. Det  medföljande kolfiberstativet är stabilt och det fjädrande videohuvudet med balansskena ger en  mjuk och  följsam  panorering.

Det stora synfältet  på på vidvinkelzoomen 25-50x ger  dig en  god  överblick när du tittar på fågelsträck. Tubkikaren är väl skyddad  av beredskapsväskan av neopren. Du får också med SCOPAC som ger  dig  en  oöverträffad komfort med att bära tuben med  båda händerna  fria  för  handkikaren. Givetvis är tubkikaren vattentät och  gasfylld och  30  års  garanti.SP82 omfattas av KITE`s generösa serviceprogram om något  händer  som  inte  omfattas av  garantin.   KITE SP 82 ger dig som extra bonus en möjlighet att  komplettera med  okular från Swarovskis  ATS/ATM/AT serie.

SP-82 är ett mycket bra val för den som vill börja med fågelskådning eller som söker en bra utsiktskikare på terassen. SP-82 tubpaket är ett utmärkt bra val för den som söker en "allround" kikare.

 

Omdöme
Wckqp
Kod från Captcha-bild:

Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!