Hem » Kikare » Tillbehör » VIATO

VIATO

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 5 betyg.
2 499,00 :-

Omdöme

Kommentarer

"Fantastiskt bra väska/ryggsäck, som vi nu har testat flera gånger. Skön att bära även vid långa promenader, vilket gör att vi har haft med oss tubkikaren vid fler tillfällen än tidigare. Perfekt att kunna packa en lättare matsäck att ha med sig eller en varm tröja. Rekommenderas verkligen! "
skrivet av Hans Bergström och Malin Cedergren
"Älskar att kunna bära tubkikaren med ryggsäcken VIATO. Den avlastar nacken/axlar och ger möjlighet att ha med kamera, fika och/eller litteratur. Och det fungerar verkligen! Går man utför kan det hjälpa till att "skjuta på" lite i stativbenen för att inte haka i. Bra sätt, då kan jag bära utan fälla in benen och kan snabbt ställa upp tuben och fågelskåda."
skrivet av Susanne Stilling
"Har nu använt denna några gånger och är väldigt nöjd. Har en väldigt tung rigg som blev väldigt lätt att handskas med. Det går snabbt att få av sig och kameran är färdigriggad. Bra utrymme för extra objektiv och tillbehör, även kaffe termos fick plats ;-) VIATO har gjort mig mycket rörligare ute i naturen och gjort det lättare att bära min rigg! Rekommenderas varmt! "
skrivet av Göran Forsberg


Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!