Nyheten i Kite Optics kikar-familj heter Toucan. Den finns i två olika utföranden: 8x42 och 10x42, fantastisk färg- och ljustransmission, jag får en måste-ha-känsla.

Med Toucan, lanserar KITE ett par nya kikare som förutom den utmärkta optiska prestandan, uppfyller alla våra kvalitetskrav. Med sin 30 års-garanti, samt funktioner såsom själv-utbytbara ögonmusslor (ögonmusslor erbjuds kostnadsfritt), vill de att kunden ska upptäcka en mycket prisvärd men ändå hållbar och högkvalitativ kikare.

Belgisk kvalitet och design i kikare för jägare, fågelskådare mfl.

Varumärket Kite Optics startades 1984. Grundaren var en passionerad fågelskådare och allmänt naturintresserad kille. Affärsideén var utveckling av en produktserie tillgänglig för alla användare. Serien erbjuder högsta kvalité på kikare och teleskop till ett överkomligt pris.

Då intresset för produkterna växte, fortsatte Kite Optics att utveckla. Idag offererar Kite Optics ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och teleskop. De senaste modellerna är utrustade med den bästa optiska teknologin, och ligger i absoluta toppskitet inom sportoptik.

 

Toucan 10x42 kostar 2 999:-