Hem » Kikare » Kikare Kite Compact 8x25

Kikare Kite Compact 8x25

1 2 3 4 5
(4.1/5) Baserat på 16 betyg.
1 799,00 :-

Omdöme

Kommentarer

"Liten, lätt och behändig vid vardagsskådning. Optiken bra trots att den är så liten. Gudrun"
skrivet av Gudrun
"Enkel och smidig. Min man har den på längskidturer och kollar ripor, den kan hänga runt halsen och är inte ivägen. Bra om man har glasögon"
skrivet av Linda Hortell
"En fanstastisk kikare som alltid följer med, nu ska den med till polen också, skönt att den är så liten, man ska ju ha plats med kameran runt halsen också"
skrivet av Alf andersson
"Kanonbra,liten behändig och skarp."
skrivet av jan-christer svensson
"Fantastiskt bra kvalité för att vara så liten. Har provat andra små tidigare men inte varit nöjd. Den här är perfekt att alltid ha med. Super bra service också från leverantör och återförsäljare."
skrivet av Kerstin Nisses
"Detta fynd, som vi gjorde på fågeldagarna i Falsterbo 2014, har ersatt alla våra vanliga handkikare, såväl mindre som större. Fantastisk skärpa och bildstorlek för det lilla formatet. "
skrivet av Ingemar Hjorth, Trollhättan
"Är mycket nöjd med kikaren. Perfekt för fågelskådning då den är mycket lätthanterlig och har bra skärpa."
skrivet av Wilhelm Hellerström
"Jag är supernöjd med denna kikare. Den ligger bra i fickan och är suverän att kika med. Har tagit naturupplevelsen på landet till en ny nivå!"
skrivet av Therese Lannemo
"Jag är mycket nöjd med denna kikare. Liten och behändig så jag har den alltid med mig på resor och vandringar. Till skillnad från många andra små kikare har denna mycket bra kvalitet i förhållande till priset."
skrivet av Klas Sjöblom, Stockholm
"Mycket bra kikare. Bra skärpa och smidig. Känns väldigt stabil att hålla i fast den är så liten. Jag är mycket nöjd."
skrivet av Tomas Holmström
"Liten och behändig. Lätt att ta med. Bra optik och fungerar bra med glasögon."
skrivet av Gudrun
"Perfekt kikare för skogspromenaden och jakt. Dessutom älskad av barnen som gillar den kompakta stilen men bibehållen kvalitet. Läs gärna om testet på http://jakt.kittad.se/test-av-kite-compact-8x25-2013-07-22-4953"
skrivet av Ulrika Karlsson-Arne
"Mycket nöjd .Bra optik liten och smidig när man är ute på jakt.8x25 Kite Compact"
skrivet av Daniel Sifversson
"Kanonbra liten kikare, tar ingen plats, bra skärpa "
skrivet av Gunnar Brandt
"Hej! Köpte kikaren kite compact 8x25 i höstas som jag har vid naturpromenader. Längtar till våren då jag kommer vara ute mer o nyttja kikaren. Den lilla tid jag använt den är jag mycket nöjd. Lätt att ha med sig i fickan, tar inte så stor plats. Kan bli sugen på att köpa en kamera med mer zoom. "
skrivet av Birgitta
"En fantastisk bra kikare för en amatör som vill ha en liten, behändig bra kikare med på resan. Har använts den med mycket nöje på utfärder i Peru."
skrivet av Beatrice
"Toppenkikare. Perfekt att ha i fickan när man är ute i naturen. Enkel att få upp och titta med. Det är den bästa "mini"kikare jag någonsin haft."
skrivet av Bernt Magnusson
"fantastiskt smidig och bra kikare. Har haft den i fickan under safariresa i Kenya. Både stora o små i familjen har haft glädje av den."
skrivet av sabina Fontana
"Hei. Dette er en topp tur kikkert, som jeg virkelig vil anbefale å kjøpe. Har flere turkikkert av forskjellige merker, som jeg I utgangspunktet var fornøyd med. Men det var før jeg fikk denne! De andre er lagt I skuffen og der skal de få bli. Anbefaler Norske kjøpere, til å handle med dette firma. "
skrivet av Karl Arne Nilsen, Lofoten, Norge
"Hej! Er godt fornöjed med,at I anbefalede denne 8-25 (fremfor mit förste valg 8-20 ).Väldig handy,og fostörrelsen-8-passer til min hånd ! I övrigt förste gang,at jeg pröver det bekvemme "brille-okular" Venligst Olav Björn"
skrivet av Olav Björn
" "Man kan alltid ha med den i fickan, och till skillnad från många andra "småkikare" så funkar denna utmärkt!""
skrivet av Susanne Stilling Nyköping


Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!