Hem » Tubkikare » Kite KSP 80 HD + 25x-50x WA

Kite KSP 80 HD + 25x-50x WA

1 2 3 4 5
(3.8/5) Baserat på 17 betyg.
27 999,00 :-

Omdöme

Kommentarer

"Vi har nu hunnit vara ute flera gånger och kunnat testa vår nya tubkikare i fält och vi är oerhört nöjda och imponerade av skärpan och färgåtergivningen. Fungerar mycket bra i olika sorters väderlek och ljusförhållanden. Kan varmt rekommendera Kite KSP 80 HD. "
skrivet av Hans Bergström och Malin Cedergren
" Efter att ha använt Kite KSP 80 HD i lite drygt två år nu så har jag verkligen haft möjlighet att testa den i många olika miljöer och väder. Den har ett fantastiskt ljusinsläpp samt en otrolig skärpa och med zoom-okularet 25x-50x förhöjer man verkligen tubkikaren. Bra skärpa i hela synfältet även då du har full zoom. Väldigt behagligt ljus att titta i och otroligt enkel både för nybörjare och den vane användaren. Att tubkikaren är relativt lätt är heller ingen nackdel då du utan problem lätt bär med dig den på utflykterna. Jag är otroligt nöjd över min tubkikare och ser fram emot många skådarfyllda år! "
skrivet av Mikaela Kähäri
"En fantastiskt fin tub att titta i! Eftersom jag är en mycket aktiv fågelskådare som är nästintill döv, så är tubkikaren ett oumbärligt hjälpmedel . Jag är därför mycket kritisk och kan konstatera att KSP 80-HD med zoomokularet uppfyller mina önskningar. En fantastisk skärpa och det varma behagliga ljuset gör att jag klarar av att titta på kustfåglar flera timmar i sträck utan att bli trött i ögonen. / Gittan"
skrivet av Gittan Matsson, Falun
""Jag har haft förmånen att få använda Kite KSP 80 HD under några veckor i Uganda. Förväntningarna var stora men de uppfylldes med råge. Briljant skärpa och underbart ljusinsläpp tog fågelskådandet till nya höjder. Distinkt skärpeinställning gjorde användandet mycket enkelt. Tillsammans med kolfiberstativet Ardea CF och videohuvudet Manfrotto 128RC blev helheten total. Jag kan varmt rekommendera tubkikaren och stativet"."
skrivet av Anders Olofsson


Lägg omdöme

Dela

Dela gärna på facebook!
Du kanske också är intresserad av
 • Kite Skua beredskapsväskor är framtagna för att ge maximalt skydd för ditt t...
  Art nr. 282820
  1 199,00 :-
 • Kite´s Kolfiberstativ är speciellt  framtaget för  fågelskådare. Utformninge...
  Art nr. 82622
  5 499,00 :-
 • Scopac The  original tripod carrier Det  bekväma sättet att  bära ditt stati...
  Art nr. 590916
  1 299,00 :-
 • Siclair - En  linsrengörnings vätska  som jag använt  i över  20 års tid  för...
  Art nr. 097509
  99,00 :-